Zo gaan we samen te werk!

Eerst gaan we praten… want LOL Media Design wil natuurlijk precies weten wat uw ideeën en wensen zijn voor het ontwerp en de lay-out van uw website. We komen bij u langs om de sfeer te proeven, kennis te maken en de juiste look en feel te pakken te krijgen. LOL Media Design ontwerpt en ontwikkelt een website die naadloos aansluit op de huisstijl van uw organisatie, uw website is namelijk uw visitekaartje op het internet.

Daarna ontvangt u een debrief, een inventarisatie van de gewenste toepassingen en mogelijkheden van uw nieuwe website over bijvoorbeeld:
# De eisen aan het grafisch ontwerp
# De eisen aan het functioneel ontwerp
# Wensen ten aanzien van de navigatie
# Gebruik van beelden/film
# Website met of zonder CMS
# Keuze uit honderden plugins
# Contactmogelijkheden
# Overige digitale / social media
# Een online shop
… uw verdere wensen.

Zodra we eruit zijn wat u precies wenst, ontvangt u een offerte: een fixed fee of op uurbasis.
Nu gaan we aan de slag en ontwikkelen een aantal ontwerp-voorstellen voor u die aansluiten op de huisstijl van uw organisatie. Heeft u nog geen huisstijl? We adviseren u graag over de ontwikkeling ervan: van logo tot briefpapier en visitekaartje. Tijdens de bouw van de site blijft u in contact met ons en u volgt de vorderingen online!

De voor-oplevering: Uw site is klaar. We lopen het eindresultaat nog eens rustig samen door en de laatste puntjes zetten we op de i. Na goedkeuring gaat de website online. Gefeliciteerd!

We melden u aan bij de belangrijkste indexen en zoekmachines: zo bent u optimaal vindbaar.

Na oplevering van de website blijft LOL Media Design, indien gewenst, in beeld. We begeleiden u in het omgaan met uw nieuwe website en bieden hiervoor kostenloos een training en een duidelijke handleiding aan. U kunt gebruik maken van onze diensten op basis van een zogenaamde ‘strippenkaart’, met een van tevoren afgesproken aantal uren of op uurbasis.